dimecres, 13 d’abril del 2011

HOLA A TOTHOM!

JA SABEM QUE ESTÀVEU ESPERANT NOTÍCIES NOSTRES! LA VERITAT ÉS QUE TOT HA ANAT SEGONS EL PLANEJAT. NOMÉS EL TEMPS NO ACABA DE SER DEL TOT BO. EL SOL VA I BÉ I NO SABEM MOLT BÉ SI POSAR-NOS LA GORRA O LA JAQUETA! HEM ARRIBAT BÉ, ENS HEM ACOMODAT A LES HABITACIONS I HEM JUGAT UNA ESTONETA ABANS DE DINAR. US DEIXEM UNES POQUETES FOTOS PER ANAR OBRINT BOCA. ABANS D'ANAR A DOMIR, UNES QUANTES MÉS.

27 comentaris:

Marta Mo. ha dit...

Hola companys! Per les fotos veig que us ho esteu passant bastant bé i el menajr és bastant bó. Gaudiu molt!
Molt petons per tothom, especialment per la Vivian i l'Izan!

Marta Montero
La Mola

Anònim ha dit...

HOLA!!!!Ja veig que esteu bé per lo feliços que esteu en les fotos.A la meva petita princesa també l´he vist (gràcies).Possat la jaqueta i fes cas a l´hora de pendre el xaropet.T´estimo moltíssim peixitu!!!Fins el vespre.Disfuteu la resta del dia.
Elisabet

Irina Caballero ha dit...

Hola a tots!!
Ja hem vist les vostres fotos, i estem desitjant de veure més aquesta nit.
Una abraçada i molts petonets per a tots!


Irina Caballero
El Montau

paqui ha dit...

Hola!!!! Quines ganes teniem de veure fotos!!!! Ja veig que el lloc està molt "xulo" per correr i jugar. Joel, quina sort, un dels teus plats preferits per dinar!!! Esperem les fotos d´aquesta nit...Petonets a tots i al meu nen també una abraçada molt forta. Adeu!!!

Anònim ha dit...

Hola gent!!!!!!!!!
No sabeu l'enveja que em feu!! Tant de bo pogués ser aquí amb vosaltres...Si m'hagués embarassat uns quants mesos més tard...
Un petó molt fort per tots!!
Passeu-vos-ho molt bé, jugueu força i dormiu bé (hehehe).
Yashmine.

conxi y jaime ha dit...

hola llorones ya veo que se os ha pasado la llantera y que lo estais pasando muy bien nos alegramos mucho , un besazo para todos y en especial para francesc,jaume y eric.

Mireia ha dit...

Hola a tots i totes, Helena m'ha dit un ocellet que has plorat una micarrona??? Però ara ja estàs contenta com unes pasqües no???
Ja veiem que us ho esteu passant molt rebé, i encara us queden dos dies, així doncs aprofiteu-los.
Un petonarro per a tots!!!
Josep M, Ariadna i Mireia

M. CARMEN ha dit...

Bona nit, espero que sigáis pasándolo tan bien como se ven en las fotos. Estamos deseando ver las de esta noche. Muchos besitos para mi "Petito" Iván, que lo echamos mucho de menos, sobre todo su hermanita Marta. Besos Para todos, y gracias por las fotos.

Anònim ha dit...

Bona nit a tots/es!!!gaudiu del vostre entorn,doneu-vos el plaer de "no dormir", espremeu cada segon del dia que esteu de colònies, absorviu el suc espremut i assaborir-lo, això els profes!!!je,je i vosaltres petits/es a disfrutar al MÀXIM!!! NALAY T'ESTIMO!!! GINA

SANDRA Y DANIEL ha dit...

BONA NIT XICOTS!!! Que contents quan em vist les fotos... Moltes gràcies!!! Estem molt contents de veure que tot a anat d'alló més bé!!Disfruteu de l'aventura que cada dia serà únic. Molts petons per tots, i una abraçada ben forta per l'Êric, el Jaume i el Francesc. Esperem notícies i fotos noves cada minut...

Sandra y Dani.

andrea ha dit...

Hola a tots,moltes gràcies per totes les fotos,que ens han fet sentir molt bé.
Carla sóc la tati hi et veig guapíssima ha totes les fotos,t’enyoren molt, aprofita i passato molt bé,t’estimen molt
CARLI...


Andrea i papas!!!!!!!

ADRI MOYA ha dit...

Hola,ya he visto a mi hermana
comiendo jajaja que os lo paseis requetebien buenas nohes.UN BESO A TODOS Y UNO GRANDE A MI HERMANA
EVITA.

Eva ha dit...

Bonitas fotos,pasarlo super bien y disfrutarlo,a mi niña Eva un besazo grande y otro de los tetes.Buenas noches muackssssss!!!!

TONI MOYA ha dit...

He visto que estais bien y que lo estais pasando en grande,asi que seguir asi y disfrutarlo.A mi evita un beso grande,que te diviertas y comas mucho.UN beso y buenas noches a todos.

ANGHARAD MOYA ha dit...

TATA TE QUIERO MUCHO UN BESO DE PARTE DE LA BEBE.

Oscar y Lourdes ha dit...

Niño que bien acompañado te vemos en las fotillos,esperamos que te comas toda la comida y duermas bien,un basazo de tus papas y portate bien Adrianchi.Ya te echamos de menos nada mas subir al autocar,te queremos muchisimo.

Enric i Maite ha dit...

Molt Bona Nit a tots,

Que bé que esteu, se us veu a les CARES de felicitat. La veritat es que nosaltres també vindriem a passar-ho tant bé. Anims als profes que heu anat amb ells, gràcies a la Vero per dir-nos com es troba la Maria, esperem que demà ja li hagi marxat l'inflor de l'ull i de la cara.
Un petonas molt GRANNNNNNNNN a tots i especialment a la Marieta.

Fins demà

Enric. Maite i Foix

ROSI, DAVID Y ANDREA ha dit...

Buenas noches a todos. TE QUEREMOS CARLA, GUAPA , SIMPATICA, DIVERTIDA, BONITA, TESORO, MUÑECA, LINDA…………………………………………………………………………..

Unknown ha dit...

Que teniu molta gana? espero que estigueu molt be i disfrutant molt. aprofiteu a tope molts petonets Pau!!!!

Carme ,lluis, maria i iaia

Eva ha dit...

Buenas noches peques...recargaros de energia para mañana y seguir asi de bien..!! un besito para todos y uno muy grande para Olga!!

Eva

David A ha dit...

bona nit per lo que es veu i dieu el temps esta malament us esteu passant be un peto pel meu germa marcos i la vivian bona nit!!!!!!!!!!! adeu.

Aixa i Selma ha dit...

Hola,guapisimas ya veo que lo estais pasando muy bien,con todos buestros amigos....las fotos son muy chulas y estais todos muy guapos.Que tengais dulces sueños.un beso muyyyyyyyy fuerte para todos y especialmente para mis niñas SELMA Y AIXA.

Anònim ha dit...

BONA NIT! Princesa, esperem que dormis molt be i no tinguis febreta.Et trobem moltíssim a faltar, però sabem que desitjabes marxar de colónies.Téstimem moltíssim i desitjem veure més fotos per saber que estas bé.Gràcies per cuidar de la nostra nena.Fins demà i una abraçada a tots.
Manolo, Elisabet i Bolita

Joan Vizcaíno ha dit...

Bona nit a tots!
Ja veiem que esteu molt bé!
Mar, aprofita aquets dies per compartir amb els teus amics, per saltar, per córrer, per jugar, per disfrutar i fes cas a tot el què et diguin les profes.
Et trobem a faltar, sobretot la gateta"panky" que està dormint al teu llit.
Molts petonets a tots/es!
Disfruteu molt!!
Joan, Cristina, Laia i Panky

Sandra Ruiz ha dit...

Hola Companys!
Com us va?
a dir veritat, crec que veient aquestes imatges, crec que gens malament!
Quina sort! hem feu enveja!
Que gaudiu!
Petons per a tots! que no us faltin!
Bona sort, Vivian i Izan!
Sandra Ruiz
El Montau

pedro ha dit...

Hola a todos...estamos muyyyyy contentos de veros bien , pasarlo en grande que pronto se acaba, besos para todos , en especial para Vivian , Marcos e Izan ....
De la mama y el tete tambien....

Anònim ha dit...

Os desitjo que us divertiu molt, petons per a tots, especialment per l'Izan, el Marcos i la meva germana Vivian, t'anyoro Vivian han que sigui per discutir.

Pedro Ortiz
El Montau