dimecres, 25 d’abril del 2012

JA ESTEM A COMA-RUGA

BONA TARDA A TOTHOM!

Sabem que estàveu preocupats per com havíem arribat. Sabem que alguns heu trucat a l'escola, i d'altres ja heu consultat el blog per veure si hi havia novetats. Podeu estar tots ben tranquils, ja que hem arribat sense problema, i ja hem començat a conèixer la casa de colònies i els seus voltants.

De moment hem pogut acostar-nos fins la platja abans de dinar. Ara per la tarda més activitats. Per que aneu fent boca us deixem unes quantes imatges del viatge i del matí. Aquesta nit unes quantes més!

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Holaaaaa!!!!!ja veig que esteu molt bé i que fins i tot ja heu estat a l aplatja.Que bones les llenties, oi Nora?Et trobem a faltar princesa! Mil petons i fins el vespre.
Elisabet.

Inma Jiménez ha dit...

A disfrutar que ho passeu molt bé. Un petó Victor

M. Carmen ha dit...

Que preocupados estamos este año por el Iván. En las fotos se le bien supongo que se lo estará pasando pipa. Muchos besitos!!!

SANDRA Y DANIEL ha dit...

MOLTES GRÀCIES PER PENSAR EN TOTES LES MAMES I PAPES QUE ESTAVEN ESPERAN AQUESTES FOTOSSSS. PETONS PER TOTS I QUE ÚS HO PASSEU MOLTTTTTTT BÉ.
ÈRIC T'ESTIMEM MOLT.

FAMILIA LIGINFER TEJADA.

FRANCISCO ha dit...

Hola Nicolás,te hechamos mucho de menos,espero que te lo pases muy bien en la playa,te quiero mucho,de tu hermanita Noelia.Los papis te mandan besitos de chocolate.

paqui ha dit...

Hola!!!! Heu anat ja a la platja i tot...que guay!!!!! disfruteu moltíssim aquests dies i gracies per les fotos!!!! Joel ja et trobem a faltar....un petó del papa i la mama.

Enric i Maite ha dit...

Que bé, quina enveja que ens feu. Apa!!! seguiu divertint-vos molt. MARIA disfruta moltíssim.

Anònim ha dit...

Com us va infantil i inicial a Coma-Ruga.Que guay he,jo hi he anat i es molt divertit.Els meus amics diuen el mateix.

Bona sort Maria
de la teva
germana
Foix

Pepe, Ana i Albert ha dit...

Hola Damià!!!Que divertides aquestes colonies,et trobem molt a faltar,un petó del papa i la mama i una abraçada molt forta de l´Albert.

Aitor ha dit...

Jose,Charo y Aitor:

Hola Paula!!! Pasatelo bien cariño y disfruta,que aqui en casa te echamos mucho de menos! Besos Paula y un abrazo mui fuerte

Fanny&Albert ha dit...

Holaaaa ya veo q os lo estais pasando genial y esta haciendo buen tiempo para q podais disfrutar de la playa; Inaira te queremos muchisimoo y se hace raro estar sin ti estos dias; Muchos besosss a todos.
Fanny Albert y Eira