dijous, 26 d’abril del 2012

Bona tarda. El dia d'avui està sent molt intens. Des que ens hem llevat passades les set del matí que no parem de fer activitats. Tantes que alguns fins i tot alguns dels petits hem hagut de fer una migdiada per recuperar forces. Hem tornat a la platja, hem anat en vaixell i ens hem alimentat com cal! Per tots aquells que patiu per si els vostres fills estan com cal us hem de dir que SIIIIIII! Tots estem molt bé i gaudint com mai. Us deixem algunes imatges, que ja sabem que és el que voleu veure.

12 comentaris:

paqui ha dit...

Hola!!! Estàvem esperant les fotos i ja veiem que aquest dia ha estat fantàstic...i el que queda!!!! Gracies profes pel que feu pels nostres nens!!!!! A gaudir de la tarda...que ja queda poquet!!! Un petó per tots i un molt gran per tu Joel.

Fanny&Albert ha dit...

q dia mas divertido, barco, bosque de aventura... a ti Inaira ya te es conocido ehhhh un besoooo muy grande para todos y el mas gordo para mi princisaaa ; seguir disfrutando q mañana ya estais aqui.
Fanny

Fanny&Albert ha dit...

q dia mas divertido, barco, bosque de aventura... a ti Inaira ya te es conocido ehhhh un besoooo muy grande para todos y el mas gordo para mi princesaaa ; seguir disfrutando q mañana ya estais aqui.
Fanny

susana ha dit...

hola Nicolas,que tal t´ho has passat en el vaixell,et trobo molt a faltar,t'anyoro moltíssim,aprofita tots els moment que ja et queda poc.Bona nit i fins demà.

susana ha dit...

Nicolás sóc la Noelia em recordo tot el día de tú,quan estàs lluny m'en adono de lo molt que t'estimo.Fins demà.

SANDRA Y DANIEL ha dit...

HOLA ERIC, SÓC EL TETE. QUE BE QUE ÚS HO ESTEU PASSANT, QUINA ENVEJA!!!! MAI HAGUES PENSAT QUE ET TROBARIA TANT A FALTAR.T'ESTIMO. UN PETO PER TOTS.

DANIEL LIGINFER.

Anònim ha dit...

jajaja baia cara que as puesto ERIC i tu jaume estas cansado? FRANCESC

David ha dit...

Marcos como te lo estas pasando en las colonias por lo que veo en las fotos genial bueno que te lo termines de passar bien.

Anònim ha dit...

Hola a tots, quin dia mes complet de segur que s'han adormit sense dir ni mu.MIREIA et trobem molt a faltar sobretot el teu germa,aixi que estem desitjan que arribi dema per ferte una forta abraçada.Molts anims x a tots i gracies als profes x cuidar dels nostres bichos.Bona nit....

Joan, Cristina i Laia ha dit...

Ostres!! Quins mariners que esteu fets tots!!!!!!!! Quina enveja sana què ens feu!!
Mar, acava de passar't-ho bé que això ja s'acavaaa!!!!!!!
T'estimem molt!!
Joan, Laia i Cristina

Anna (menjador) ha dit...

Quina enveja, que bè us esteu passant, ja queda poc, passar-ho super bè, i el dimecres ja parlarem del viatge.Molts petonets.

Anònim ha dit...

Bon dia! Ja veiem que us ho esteu passant d'allò més bé i això ens agrada, encara que us trobem a faltar. Aprofiteu el que queda!
Una abraçada tots i dos petons enormes a la Carla i l'Adrià!!!!
Us estimem molt.